Huda beauty - Eau de Parfume - KAYALI - VANILLE | 28 - 10 ML

Huda beauty - Eau de Parfume - KAYALI - VANILLE | 28 - 10 ML

Productbeschrijving

"Een feest voor de zintuigen, de VANILLA | 28 geur is een meesterwerk vol nuance en verfijning. Romige jasmijnmelanges met royale tonen van Madagascar vanille om de zoetheid van Braziliaanse tonkaboon naar voren te brengen. Oosterse tonen van musk, amber, patchouli en bruin. suiker komen in perfecte balans samen om de subtiele basis te vormen van deze voortreffelijke houtachtige geur

OLFACTORY FAMILY: een weelderige oriëntaalse geur KARAKTER: een decadent spoor van

schoonheid . diepte KAYALI COLLECTIE | 01 heroverweegt kunstwaterparfum - een uniek concept in zijn soort ondertekend door Huda Kattan en Mona.

KAYALI - wat 'mijn verbeelding' betekent in het Arabisch - bestaat uit een reeks betoverende parfums die in Frankrijk zijn gemaakt van de meest prestigieuze ingrediënten. Deze eerste collectie zet de "layering"-techniek in de schijnwerpers om een ​​parfum te creëren dat perfect bij je past.

KAYALI is geïnspireerd door de rijkdommen van het Midden-Oosten, een cultuur die bekend staat om zijn verfijning en eenvoud. Deze geur biedt eindeloze mogelijkheden voor combinaties die de rijkdom van je persoonlijkheid weerspiegelen. Vier geuren. Honderd overeenkomsten. Een miljoen "stemmingen". "