Lamborghini Classico EDT 125 ML + Douchegel 100 ML + After Shave

Lamborghini Classico EDT 125 ML + Douchegel 100 ML + After Shave 100ml

Productbeschrijving

Classico, een verleidelijke en magnetische geur, belichaamt en viert de oorsprong van het merk Tonino Lamborghini. Diep geworteld in zijn Italiaanse erfgoed, belichaamt dit iconische merk de typische Made-in-Italy-geest en passie met een geur gewijd aan een zelfverzekerde man, een liefhebber van schoonheid en classicisme die de essentie van het Italiaanse land weerspiegelt.

De geur begint met een verkwikkende explosie van elegante frisheid met een cocktail van citroen, limoen, grapefruits en appel. In de middelste tonen worden kostbare houtsoorten en jasmijn gezoet door het lelietje van dalen. Sandelhout en musk in de basisnoten geven deze charismatische en meeslepende geur een vleugje verleiding als de man die het draagt.

Het ontwerp van de fles is hoekig en veelzijdig, net als de andere geuren in de Lifestyle-collectie. Op de zwarte body staat het merklogo op een zilveren achtergrond. De fles is zwart, met rookglas, stevig en elegant.

Eindelijk verkrijgbaar in een mooi cadeauset met de welbekende EDT met maar iefst een inhoud van 125ml, heerlijke douchegel 100ml en na het scheren nog even de balsem gebruiken. Ook hier krijg je 100ml van. Interessant is dat de douchegel en aftershave niet los verkrijgbaar zijn. Maar ja, je hebt nu wel alles in 1!!!