Lamborghini Prestigio EDT 125 ML + Douchegel 100 ML + After Shave

Lamborghini Prestigio EDT 125 ML + Douchegel 100 ML + After Shave 100ml

Productbeschrijving

Deze geur is de belichaming van de Italiaanse passie en mannelijkheid, gecreëerd als een geparfumeerd verleidingswapen. Een man die voor dit parfum kiest, is charismatisch, zelfverzekerd en ambitieus.

Prestigio valt op door zijn moderne en verfijnde samenstelling, die sprankelende frisheid van citroen en pruimen in de toptonen biedt. De middelste noot benadrukt een bloemige mix van violette bladeren, gardenia en fluweelzachte houtsoorten. De basisnoten hebben een verfijnde en verleidelijke combinatie van sandelhout, muskus en vanille, wat een sensuele mannelijkheid met een geweldig karakter geeft.

Het ontwerp van de fles is hoekig en veelzijdig, net als de andere geuren in de Lifestyle-collectie. Op de zwarte body staat het merklogo op een zilveren achtergrond. De fles is zwart, met rookglas, stevig en elegant.

Eindelijk verkrijgbaar in een mooi cadeauset met de welbekende EDT met maar iefst een inhoud van 125ml, heerlijke douchegel 100ml en na het scheren nog even de balsem gebruiken. Ook hier krijg je 100ml van. Interessant is dat de douchegel en aftershave niet los verkrijgbaar zijn. Maar ja, je hebt nu wel alles in 1!!!